16 Μαΐου 2011

Αναγνώρισε τον βιαστή της


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 16 Μαΐου 2011, 01:32

Η 32χρονη καμαριέρα, η οποία κατήγγειλε τον επικεφαλής του Δ.Ν.Τ., Ντομινίκ Στρος- Καν, ότι αποπειράθηκε να την κακοποιήσει σεξουαλικά, προχώρησε σε αναγνώρισή-ταυτοποίησή του ως τον δράστη κατά τη διάρκεια «συνάντησής» τους στο αστυνομικό τμήμα του Χάρλεμ, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Μετά την αναγνώριση η γυναίκα αποχώρησε συνοδεία αστυνομικών και στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε ειδικό όχημα της Αστυνομίας, καλύπτωντας το πρόσωπό της με μια κουβέρτα.

0 Ντομινίκ Στρος- Καν βαρύνεται με τρεις κατηγορίες: σεξουαλική επίθεση, απόπειρα βιασμού και ομηρία, αντιμετωπίζοντας τον κίνδυνο να καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης ακόμα και είκοσι ετών.

Ένας από τους δικηγόρους του, ο Ουίλιαμ Τέιλορ, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι ο επικεφαλής του Δ.Ν.Τ αρνείται όλες τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν και θα δηλώσει αθώος.


Ο Ντομινίκ Στρος Καν αναμένεται να εμφανιστεί ενώπιον του ομοσπονδιακού δικαστηρίου της Νέας Υόρκης πριν τις 01:00 τα ξημερώματα σήμερα, τοπική ώρα Η.Π.Α. (08:00 το πρωί ώρα Ελλάδας), παρόλο που υπάρχουν αναφορές για εκ νέου καθυστέρηση ύστερα από κατάθεση αιτήματος της Αστυνομίας για ένταλμα έρευνας με σκοπό την ανεύρεση επιπλέον γενετικού υλικού.
ΠΗΓΗ:Zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: