12 Οκτωβρίου 2010

ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ «ΟΜΟΝΟΙΑΣ» ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ



Παράρτημα Θεσσαλονίκης



«ΟΜΟΝΟΙΑ»
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 9. ΤΗΛ.2310556921
Email: omonoia.thess@gmail.com

Προς: Βορειοηπειρωτικό Παλμό

Αναγνωρίζοντας την ανάγκη μιας ένωσης για τους συμπατριώτες μας στην βόρεια Ελλάδα με σκοπό την ενότητα και την κοινή προσπάθεια για τον αγώνα μας προχωρήσαμε στην δημιουργία της Δημοκρατικής Ένωσης Ελληνικής Μειονότητας «ΟΜΟΝΟΙΑ» παράρτημα Θεσσαλονίκης. Η ένωση αυτή αποτελεί παράρτημα της «ΟΜΟΝΟΙΑ» στην Θεσσαλονίκη και σκοπό έχει την ενότητα και την συνεργασία με τα άλλα μέλη της «ΟΜΟΝΟΙΑ» στην Αλβανία και Ελλάδα. Τα άτομα που απαρτίζουν τα ιδρυτικά μέλη είναι: Χρήστος Μπρέκου, Θανάσης Ντάλτας, Θύμιος Γκρινιώτης, Ηλίας Φετσάνης, Ηλίας Ηλιάδης, Άννα Τόση, Βασίλης Μουστάκας, Πέτρος Μητρολάρης, Παντελής Τουράκου, Βασίλης Πρίφτης, Βικτόρ Τόση, Βαγγέλης Κοτας, Κλεμέν Δάμη, Γιώργος Λότζες, Αντώνης Ντάλτας, Σπύρος Ζαχίνης, Άλμα Θάνου, Αχιλλέας Λάπα, Δημήτρης Λαχμάνης, Κότσιο Τριτσκα, Αρμπέν Χισα. Θέλουμε να γνωρίζεται ότι θα είμαστε στο πλέυρο όλων των συμπατριωτών μας και προσδοκάμε στην στήριξη όλων σας.
Το γραφείο της «ΟΜΟΝΟΙΑ» λειτουργεί στην παραπάνω διεύθυνση και είναι ανοιχτό κάθε απόγευμα 18:00 με 21:00. Είμαστε στην διάθεση σας.
Με εκτίμηση 

   Το διοικητικο Συμβούλιο«ΟΜΟΝΟΙΑ>>Θεσσαλονίκης                                                                                            ΠΗΓΗ:ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΠΑΛΜΟΣ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: