29 Οκτωβρίου 2010

Τσιγγάνικο καρτέλ ναρκωτικών...σε συνεργασία με Κοσσοβάρους και Αλβανούς ρομά.



Στη σύλληψη 25 τσιγγάνων, 14 ανδρών και 11 γυναικών, προχώρησε η ασφάλεια Δυτικής Αττικής στις 26 Οκτωβρίου, στον καταυλισμό στη λίμνη Άνω Λιοσίων, με την κατηγορία της εμπορίας ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα τις προηγούμενες ημέρες, οι άνδρες της Ασφάλειας είχαν παρακολουθήσει και καταγράψει με κάμερα χρήστες να προμηθεύονται απαγορευμένες ουσίες από τον συγκεκριμένο καταυλισμό.

Μαζί με τις συλλήψεις, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ναρκωτικά χάπια, 4.000 ευρώ και τέσσερα αυτοκίνητα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες στον εισαγγελέα και σήμερα στον ανακριτή.

Φυσικά τα ναρκωτικά δεν τα φτιάχνουν μόνοι τους,ούτε τα γεννάνε.
Απλά τους τα φέρνουν άλλοι τσιγγάνοι από τα Βαλκάνια,κυρίως Κοσοβάροι και Αλβανοί και από εκεί τα διοχετεύουν στην αγορά οι δικοί μας ...

Καλύτερα λοιπόν να μην εθελοτυφλούν κάποιοι και να δουν την αλήθεια κατάματα.. Τα σύνορα της χώρας μας είναι μπάτε σκύλοι αλέστε. Δυστυχώς θα παραμείνουν έτσι για πολύ καιρό ακόμα.
Μην τα φορτώνετε όλα στην αστυνομία και τους δικαστές.
Οι μόνοι υπεύθυνοι είναι οι κυβερνώντες. Εφόσον βλέπουν ότι δεν υπάρχει άλλη λύση φύλαξης των συνόρων,ας πάρουν πιο σκληρά μέτρα. Ας αφήσουν αποκλειστικά τον στρατό να αναλάβει την φύλαξη των συνόρων με τον τρόπο που θα χειριζόταν περίπτωση εισβολής.
Γιατί δεν πιστεύω να μην μπορεί να έρθει νόμιμα όποιος Αλβανός ή άλλος Βαλκάνιος θέλει στην Ελλάδα.. Παράνομα περνάνε μόνοι όσοι έρχονται για να παρανομήσουν ή να περάσουν λαθραία όπλα και ναρκωτικά.
Αλλά μερικοί φοβούνται το 2,03% του τσύριζα και 3-4 δημοσιοκάφρους και δεν κάνουν απολύτως τίποτα..                                                                                ΠΗΓΗ:ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΠΑΛΜΟΣ: 

Δεν υπάρχουν σχόλια: