3 Φεβρουαρίου 2016

Ρωσία προς Τουρκία: «Aν πειράξετε Ρώσο θα σας εξαφανίσουμε»


poutin10_prisonplanetgr

Απεσταλμένοι και αξιωματούχοι της Μόσχας έδωσαν τελεσίγραφο στην Τουρκία καθώς δήλωσαν ότι αν υπάρξει έστω και ένας Ρώσος νεκρός στην Συρία από τουρκικά πυρά, η Ρωσία θα εξαφανίσει την Τουρκία.
Οι Τούρκοι εδώ και κάποιο διάστημα συγκεντρώνουν μεγάλες στρατιωτικές δυνάμεις στα σύνορα με την Συρία και προφανώς ετοιμάζεται να εισβάλει με πρόσχημα την υπεράσπιση των Τουρκομάνων. Στην ουσία θέλει να προστατέψει το ISI με το οποίο έχει οικονομικές συναλλαγές, βλέπε την παράνομη διακίνηση καυσίμων.

Σύμφωνα με ρωσικά Μέσα Ενημέρωσης η Ρωσία δεν υπάρχει περίπτωση να ανεχτεί άλλο νεκρό από τουρκικά πυρά. Η μεταφορά του υπερόπλου Su-35S στην Συρία δεν είναι τυχαία και δείχνει τις προθέσεις του Κρεμλίνου. Τα συγκεκριμένα αεροσκάφη είναι υπερσύγχρονα και μπορούν να διεξάγουν ανοιχτό πόλεμο., καθώς είναι 4++ γενιάς με προηγμένα ραντάρ, προηγμένη αεράμυνα, είναι πολλαπλού ρόλου και μπορούν να καταστρέψουν τον εχθρό πριν καν ο εχθρός τα αντιληφθεί. Παράλληλα στην περιοχή της Λαττάκειας έχουν αναπτυχθεί τα αντιαεροπορικά S-400 και οι Τούρκοι είναι ανήμποροι.
Αν ο Ερντογάν και ο Νταβούτογλου προκαλέσουν ξανά την Ρωσία, η Τουρκία θα αφανιστεί από τον χάρτη.
ΠΗΓΗ: prisonplanet.gr, http://www.triklopodia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: