26 Ιανουαρίου 2016

Ελλάδα - Αλβανία 3-2 για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Γυναικών



Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου των Γυναικών της Ελλάδας επικράτησε 3-2 της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου των Γυναικών της Αλβανίας, στο ΔΑΚ Τρικάλων μπροστά σε περισσότερους από 2.000 φιλάθλους.
Το σκορ άνοιξε με πέναλτι στο  5ο λεπτό για την Εθνική Ελλάδος η Σιδηρά (1-0).  Τέσσερα λεπτά αργότερα (10′)  η Κόγγουλη βγήκε στην πλάτη της αλβανικής άμυνας και με άριστο πλασέ νίκησε την Ζάνι και έκανε το 2-0.Ένα τετράλεπτο, πάλι, μετά (14′) η Παντελιάδου πήρε τη μπάλα έξω από την περιοχή, χόρεψε με ντρίμπλες τέσσερις αντιπάλους της και με όμορφο πλασέ στην κίνηση έκανε το 3-0.
Μετά το επιβλητικό ξεκίνημα η απόδοση της Εθνικής Ελλάδος έπεσε, κάτι που
εκμεταλλεύτηκε η  Εθνική Αλβανίας, η οποία δεν άφησε να πάνε χαμένες δύο αμυντικές ολιγωρίες και κατάφερε με τη Βέλαϊ (26′) και την Χασάνι (41′) να μειώσει σε 3-2.
Διαιτητής ήταν η Βελγίδα Βιρζινί Ντερουό που παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τις Τζασάρι και Μάρκου.
ΕΛΛΑΔΑ: Πελετίδου- Κυδωνάκη, Γκάτσου, Χατζηγιαννίδου, Βλασιάδου (46′ Γεωργίου), Σιδηρά, Μάρκου, Παπαδοπούλου, Μωραΐτου, Παντελιάδου (72′ Χαμαλίδου, 87′ λ.τρ. Κόλλια), Κόγγουλη.
ΑΛΒΑΝΙΑ: Ζάνι- Πρότο, Ραχμάνι, Μεμέντοφ, Τζασάρι (57′ Μάλκι), Σέρεναϊ (74′ Μπεγκόλι), Μορίνα, Βέλαϊ, Χασάνι, Μπαϊρακτάρι, Εγκζόνα (85′ Κούρμπογκαϊ).

ΠΗΓΗ http://www.ekriti.gr, http://albanians.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: