20 Ιανουαρίου 2015

ΗΠΕΙΡΟΣ: ΤηνΤετάρτη απολογείται η 47χρονη που μαχαίρωσε τον Δροπολίτη σύζυγό της (βίντεο)



Aπο το χωριό Φράστανη της Δρόπολης η καταγωγή του θύματος.
Η 47χρονη αλλοδαπή που σκότωσε με μαχαίρι τον 53χρονο Παντελή Γιώργη από την Φράστανη της Δρόπολης και πατέρα των 3 παιδιών τους την Παρασκευή το απόγευμα ,οδηγήθηκε σήμερα στον ανακριτή όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία ,ώστε να απολογηθεί την Τετάρτη.
Σε κλίμα οδύνης και με τη μέριμνα των παιδιών και των γαμπρών του θύματος τελέστηκε η κηδεία του στην ιδιαίτερη πατρίδα του.
Τα παιδιά 3 κορίτσια ,τα δύο παντρεμένα και ένα λίγο μικρότερο 15 ετών ,οι τραγικές
φιγούρες της υπόθεσης φροντίζουν να τηρούν τις ισορροπίες σε αυτή την οικογενειακή τραγωδία , σύμφωνα με τα όσα είπε ο δικηγόρος της 47χρονης κ. Δ. Μπούκας.
Από τη μία οδήγησαν τον πατέρα τους στην τελευταία κατοικία και από την άλλη ηίδια τους ημητέραευθύνεται για αυτό που συνέβη στην οικογένειά τους την περασμένη Παρασκευή και που έμελλε να αλλάξειτη ζωή τους αναπάντεχακαι με τον πιο τραγικό τρόπο ...
Σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ.Μπούκας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο star, η 47χρονη δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να συμβεί αυτό που συνέβη ,το αποδίδει σε δυστύχημα ,με την έννοια ότι το θύμα είχε λάβει στα χέρια του το μαχαίρι και στην προσπάθεια της συζύγου τουνα το αποσπάσει τραβώντας από τη λαβή όπως έφυγε το χέρι της 47χρονης με τη δύναμη που είχε ο σύζυγος καρφώθηκε στο στέρνο του ..




Πηγή: www.himara.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: