4 Δεκεμβρίου 2014

Ο αγωνιστής των συνταξιούχων Βορειοηπειρωτών Γ. Σούκουρης



Στη δημοσιότητα οι διάλογοι Σούκουρη – Ξουλίδου
Μέρος των διαλόγων που είχε στο Facebook με τον Γιώργο Σούκουρη, αποφάσισε να δημοσιοποιήσει η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Σταυρούλα Ξουλίδου που ξεκίνησε πρώτη τον… χορό των καταγγελιών για χρηματισμό βουλευτών.
Καμία αναφορά στις συντάξεις των Βορειοηπειρωτών
Σε όποιο κανάλι κι αν μίλησε τόνισε πως είναι μέλος της «Επιτροπή Συνταξιούχων Βορείου Ηπείρου» και έτσι είχε γνωριστεί με την κα Ξουλίδου και άλλους βουλευτές. Στους διάλογους του όμως ο κ. Σούκουρης δεν ανέφερε ποτέ το θέμα των συντάξεων των Βορειοηπειρωτών! Μάλιστα ο πατριώτης συγγραφέας, απ' την πρώτη στιγμή που
αποδέχτηκε το αίτημα φιλίας του η κα Ξουλίδου στο facebook της πρότεινε να θέσει κάποιες ερωτήσεις στο κοινοβούλιο και καμία απ' αυτές όπως θα δείτε παρακάτω δεν αφορούσαν τις συντάξεις των Βορειοηπειρωτών.
Συγγραφέας με μεγάλο κοινό
Ο Σούκουρης συστήνεται ως ιστορικός συγγραφέας με μεγάλη επιρροή και με πολλούς ψηφοφόρους. Μάλλον εμείς οι Βορειοηπειρώτες είμαστε τόσο χαζοί που τόσα χρόνια που αγωνιζόμασταν για τις συντάξεις ή και άλλα θέματα θα μπορούσαμε κάλλιστα στις διαπραγματεύσεις με την κυβέρνηση να είχαμε ως όπλο τους ψηφοφόρους του Βορειοηπειρώτη Σούκουρη.

Άρθρο αναγνώστη




Πηγή: www.himara.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: