22 Νοεμβρίου 2014

ΕΛΛΑΔΑ: Οπλισμένος άντρας μπήκε σε κλαμπ στο Μικρολίμανο με Καλάσνικοφ και πυροβόλησε στους θαμόνες που διασκέδαζαν!


Μικρολίμανο

Οι πρώτες πληροφορίες λένε πώς ο δράστης ήταν κι εκείνος μέσα στο μαγαζί και διασκέδαζε. Σε διαφωνία που είχε με άτομα που βρίσκονταν την ώρα εκείνη στο μαγαζί, νευρίασε , βγήκε για λίγο έξω… “γέμισε” ένα καλάσνικοφ  , το οποίο ακόμα δεν έχει διαπιστωθεί από πού το πήρε και πού το είχε και στη συνέχεια το “ΑΔΕΙΑΣΕ” μπαίνοντας μέσα με ΜΑΝΙΑ, στέλνοντας 14 άτομα στο νοσοκομείο. Δύο μάλιστα την ώρα αυτή χειρουργούνται ένας νεαρός και μια κοπέλα. Ο νεαρός φέρει διαμπερές τράυμα στο θώρακα και η 23χρονη διαμπερές τραύμα στο μηρό, με 3 σφαίρες να έχουν “βρει” το πόδι της και να της έχουν δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα όπως λένε οι πρώτες πληροφορίες.
Δείτε τι λέει ο άνθρωπος που μένει πάνω από το νυχτερινό μαγαζί! Οι ριπές ήταν συνεχόμενες επί 30 δεύτερα λένε οι γείτονες που σηκώθηκαν έντρομοι από το κρεβάτι τους.
Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 04:15. Στη συνέχεια , πήρε ταξί και εξαφανίστηκε ! Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψή του ΠΟΛΥ κοντά στον εντοπισμό του λέει η ΓΑΔΑ. Η περιοχή είναι αποκλεισμένη από ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Η αστυνομία έχει στα χέρια της φωτογραφία του δράστη, από την οποία προσπαθεί να εξακριβώσει την ταυτότητά του και να συγκεντρώσει περισσότερα στοιχεία, όπως εάν βρισκόταν στο κλαμπ με παρέα. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΛΑΣ πρόκειται για σεσημασμένο.
Πρωτοφανές περιστατικό…. Ο δράστης φέρεται να είναι άκρως επικίνδυνος και έχει εμπλακεί και σε προηγούμενα σχετικά επεισόδια. Και στις τρεις άλλες περιπτώσεις σε Μεταξουργείο, Άγιο Παντελεήμονα και ακόμη ένα κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας. Τα χτυπήματα ήταν πανομοιότυπα. Τα καταστήματα δεν ήταν κλέιστά, είχαν κόσμο και μάλιστα στο μπαρ του Μεταξουργείου υπήρξε και θανάσιμος τραυματισμός ενός άνδρα.
undddnaDmed
Την στιγμή των πολλαπλών πυροβολισμών κάποιοι, σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες , ακούγοντας τους πυροβολισμούς “έπεσαν” στο πάτωμα και δεν τραυματίστηκαν. Επίσης, από την Αστυνομία εξετάζεται μαρτυρία, σύμφωνα με την οποία ο δράστης φώναξε «σήμερα θα πεθάνετε» ή «τώρα θα χυθεί αίμα», κάτι που εξετάζει η αστυνομία.

FAPLANELIN
Σε κατάσταση ΣΟΚ οι περισσότεροι που ήταν μέσα στο μαγαζί. Το μαγαζί , σύμφωνα με το ρεπορτάζ είναι από τα “καλά” μαγαζιά της περιοχής και είναι το “Έτσι απλά” στην ακτή Δηλαβέρη.
makel22f3
“Ψηλός με γκρίζα μαλλιά, μάλλον αλλοδαπός, έβγαλε φωτογραφία με μια φίλη μιας χορεύτριας! και είπε : Σήμερα θα σας σκοτώσω όλους!” λένε μάρτυρες σε τηλεοπτική εκπομπή αυτή την ώρα.
makel223
14 τραυματίες σύμφωνα με το ρεπορτάζ , οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Αττικό και στον Ευαγγελισμό.  3 είναι σε κρίσιμοι κατάσταση.
unnamed.jpgmakeleiokalasnikow

Δεκάδες τα ερωτηματικά για την πράξη αυτή του δράστη. Αφού η μαφία της νύχτα χτυπά συνήθως κλειστά καταστήματα θέλοντας να στείλει μήνυμα στους ιδιοκτήτες και όχι καταστήματα γεμάτα κόσμο και μάλιστα δίχως “κάποια” κάλυψη προσώπου ή κάτι σχετικό. Μεγάλη έρευνα της αστυνομίας για τα κίνητρα του δράστη με το Καλάσνικοφ.
ΠΗΓΗ: http://www.makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: