19 Νοεμβρίου 2014

Β. ΗΠΕΙΡΟΣ: Θρίλερ με το θάνατο της 15χρονης… Η νεκροψία δεν φωτίζει τα αίτια θανάτου


AG SARANTA ASTE

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων, αναμένεται να φωτίσουν τα αίτια του θανάτου της 15χρονης μαθήτριας, από το ελληνικό μειονοτικό χωριό Κρανιά των Αγίων Σαράντα.
Ο Καθηγητής Ιατροδικαστικής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης ολοκλήρωσε την νεκροψία, από την οποία δεν προέκυψαν στοιχεία ικανά να προσδιορίσουν την αιτία για την οποία η μικρή έχασε τη ζωή της.
Κι αυτό γιατί είχε προηγηθεί η νεκροτομή στο Νοσοκομείο των Αγίων Σαράντα με ένα εντελώς διαφορετικό τρόπο, από τον σύγχρονο επιστημονικό.
Εξωτερικά πάντως δεν υπήρχαν κακώσεις.
Η 15χρονη έχασε τη ζωή της το Σάββατο, καθοδόν από τους Αγίους Σαράντα προς τα Γιάννινα. Σύμφωνα με όσα έγιναν αρχικά γνωστά, από την Αλβανική τηλεόραση, είχε προηγηθεί επίσκεψη της σε Αλβανό οδοντίατρο.

Το γεγονός αυτό αμφισβητείται από τον πατέρα της, ο οποίος ζήτησε τη διενέργεια της νεκροψίας στην Ελλάδα.
Σήμερα οι πληροφορίες που δημοσιεύονται στα Αλβανικά μέσα ενημέρωσης είναι αντιφατικές και αντικρουόμενες. Αφενός η Εισαγγελία των Αγίων Σαράντα κάνει γνωστό ότι η επίσκεψη στον οδοντίατρο δεν σχετίζεται με το θάνατο, αφετέρου καλλιεργούνται διάφορα άλλα σενάρια, χωρίς όμως κανένα να είναι ικανό να φωτίσει τους πραγματικούς λόγους που οδήγησαν στο θάνατο ένα 15χρονο κορίτσι.
ΠΗΓΗ: http://epiruspost.gr/
Διαβάστε: 

Εγκεφαλική αιμορραγία η πρώτη διάγνωση για τον θάνατο της 15χρονης μαθήτριας

Δεν υπάρχουν σχόλια: