14 Μαΐου 2014

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ Ν. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία

www.lefterisdimitriou.eu

Γέννημα θρέμμα του τόπου του και τώρα δραστήριο μέλος του κυπριακού Ελληνισμού, απ’ όπου ορμώμενος για τα ευρωπαϊκά κοινοβουλευτικά έδραν . Αν παρά την πίκρα και οργή πείσει και εκλεγεί, η «σταύρωση» Δημητρίου θα είναι και η πρώτη λυτρωτική εκπροσώπηση των συμπατριωτών του στην Ευρωβουλή.

Αγαπητοί Συμπατριώτες, σήμερα στο 2014, στην ποιο δύσκολη οικονομική εποχή που διανύει η πατρίδα μας, η Ελλάδα και ειδικά η ιδιαίτερη πατρίδα μας η Βόρεια Ηπειρος θα πρέπει να μας κυριαρχεί πρωτίστως το αίσθημα ενότητας και ευθύνης.
Για το σήμερα και για την επόμενη μέρα.

Γιατί το οφείλουμε στο μέλλον του τόπου μας και των παιδιών μας.
Εμείς οι Βορειοηπειρώτες οφείλουμε να είμαστε ένα βήμα μπροστά απ'τους υπόλοιπους,και στης 25 Μαΐου πρέπει να στείλουμε τον δικό μας άνθρωπο στις Βρυξέλλες όπου θα διεκδικήσει τα ανθρώπινα δικαιώματα μας και θα μεριμνήσει για την οικονομική ανάπτυξη που έχει ανάγκη ο τόπος μας.
Η ανάπτυξη στον πρωτογενή τομέα θα καταφέρει αυτό που προσπαθούμε τόσα χρόνια όλοι μας, τον επαναπατρισμό των ανθρώπων μας στα πάτρια εδάφη. 
Τώρα είναι η στιγμή να ζωντανέψει ο τόπος μας και δεν πρέπει να χαθεί η ευκαιρία μέσα απ'τα χέρια μας. 
Για να πετύχουμε όλα αυτά θα πρέπει η Αλβανία να γίνει ένα Ευρωπαϊκό κράτος, με σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα και με βλέμμα στα μεγάλα Ευρωπαϊκά έργα, όπως οι οδικοί άξονες όπου θα δώσει τόνωση στο τουρισμό και στο αγροτικό τομέα που υπάρχει μεγάλη προοπτική να δημιουργηθεί μια υγιή επιχειρηματικότητα από νέους ανθρώπους και στην δημιουργία ενός σύγχρονου μοντέλο κράτους. Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά και γιαυτο πρέπει να έχουμε τον κατάλληλο άνθρωπο στην κατάλληλη θέση όπου θα έχει την ικανότητα να διαπραγματευτεί τα καλύτερα για τον τόπο μας. 
Σε αυτήν τη θέση θα πρέπει να εκλεγεί ένας από εμάς, όπου θα ξεχωρίζει, και αυτός δεν είναι άλλος από τον αυτοδημιούργητο Λευτέρη Δημητρίου.
Ο Λευτέρης Δημητριου είναι ένας αυτοδημιούργητος πετυχημένος επιστήμονας, κατάγεται από φτωχή οικογένεια όπου μόνος του έχει καταφέρει πολλά.
Αυτό που τον διακρίνει είναι η συνέπεια στις υποχρεώσεις του και η ειλικρίνεια με τον κόσμο.
Στο πρόσωπο του έχουμε βρει όλα τα προσόντα για να μας εκπροσωπήσει όλους μας Βορειοηπειρώτες και Ηπειρώτες , γιατί όπως γνωρίζετε πάσχουμε από τα ίδια προβλήματα και αντιμετωπίζουμε τις ίδιες αδικίες.
Γιατί σε εμάς και σε όλη την Ηπειρο έχουν πέσει τα λιγότερα χρήματα σε έργα και η ανεργία στους νέους ξεπερνάει το 60%. 
Γιαυτό λοιπόν όλοι μαζί ενωμένοι Βορειοηπειρώτες και Ηπειρώτες να πάμε να εκλέξουμε στον Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιου τον άνθρωπο μας, τον Λευτέρη Δημητριου για να έχουμε ελπίδα και προοπτική. 



Ηρώδης Νταλιανης
Έπαρχος Λειβαδιάς


Μια θερμή παράκληση σε όλους τους φίλους μας Βόρειο  Ηπειρώτες.
 Όλοι στο τηλέφωνο  που κρατάμε έχουμε  μια ατζέντα με γνωστούς, φίλους, συγγενής.
Να αφήσουμε στην άκρη αυτήν την στιγμή όλα ότι μας χωρίζουν και να δούμε τη μας ενώνει.
Να πάρουμε όλοι μας τηλέφωνο  τους φίλους μας τους συγγενείς μας τους γνωστούς μας και να τους υπενθυμίσουμε: ότι στης 25 Μαΐου σηκωνόμαστε και πάμε να ψηφίσουμε τον δικό μας άνθρωπο, να ψηφίσουμε με συναίσθημα και όχι με πικρία και  ας μην πιστεύομε στον Σαμαρά και στον Βενιζέλο, να πιστέψουμε στον Λευτέρη, μόνον έναν σταυρό στο νούμερο 7 στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ.
Αν βγει ο Λευτέρης Ευρωβουλευτής εμείς θα δείξουμε την υπάρξει μας, ότι υπάρχουμε και διεκδικούμε, αλλιώς ξανά θα γίνουμε ψήφοσυλλέκτες  του συστήματος και θα κλαίμε με μαύρο δάκρυ. Εγώ είμαι ένας από τους πιο εξοργισμένος, άλλα θα ψηφίσω Δημήτριο γιατί ψηφίζω τον εαυτό μου. Πιστεύω πως η φωνή Δημητρίου θα είναι δυνατή και ξεκάθαρη ώστε να ακουστή στο κέντρο αποφάσεων της Ευρώπης .

Χρήστος Γιάννης
Ελ.Επαγγελματιας

Όλοι μας να δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης στον ΛΕΥΤΕΡΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ μας για την Ευρωβουλή.
Είμαι και εγώ ένας από εσάς. Ζω σε αυτήν την κοινωνία με λίγες ελπίδες και πολλές ανισότητες.
Δεν επιθυμώ να παρουσιάσω τα δικά μου προβλήματα, αυτά είναι τα ίδια με τα δικά σας, είμαστε στο ίδιο χώρο.
Αγανακτισμένος είμαι από το πολιτικό κατεστημένο και ανησυχώ για το μέλλον. Γι’ αυτό θέλω να μιλήσω. Πρέπει να βρούμε όλοι μας ένα στήριγμα, μια υποστήριξη. Και αυτό είναι στα παιδιά μας, στην προκοπή μας. Για κοιτάξτε στα μάτια του αξιότιμου και πετυχημένου παιδιού μας, το Λευτέρη Δημητρίου. Είναι και αυτός ένα από τα παιδιά μας.
Μεγάλωσε και περπάτησε στον τόπο μας, ανάμεσά μας. Έχει ευθύνη να υπηρετήσει τον τόπο αυτό και τους συμπολίτες του. Μας κοιτάζει στα μάτια, εργάζεται με ανιδιοτέλεια υπηρετώντας αξίες και όχι αξιώματα.
Επιθυμώ να του δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης. Δεν θέλω να μας παρασύρει η αντίδραση και η τιμωρία. Η ψήφος μας για τον Λευτέρη στην Ευρωβουλή είναι ελπίδα για τα παιδιά μας και για το μέλλον τους. Ας δώσουμε τη δύναμή μας απλόχερα και ο Λευτέρης μας θα δώσει την ψυχή του γιατί ήταν, είναι και θα είναι πάντα ένα από τα παιδιά μας .
Επίσης, επιθυμώ και σας καλώ όλους να δώσουμε ενωμένοι τη μάχη για την Ελλάδα μας, όπως θέλουμε να τη δούμε στο μέλλον. 

Κώστας Γιάννης
Συνταξιούχος   
 Ηπειρώτες με τον Λευτ. Δημητρίου θα έχουν παρουσία στην Ευρωβουλή!

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες,

Η Ελλάδα και ο Ελληνισμός βρίσκονται στην πιο κρίσιμη καμπή της σύγχρονης μεταπολεμικής ιστορίας. Είναι η ώρα της ευθύνης και της εμπιστοσύνης.
DEM_2854-OIK-1-tnΤο ερώτημα είναι πολύ καθαρό. Θα συνεχίσουμε με ψηλά το κεφάλι την πορεία προς τα εμπρός, ή θα μπούμε σε περιπέτειες με άγνωστη έκβαση;
Όσο καθαρό είναι το ερώτημα, άλλο τόσο καθαρή πρέπει να είναι και η βούληση του λαού μέσα από την κάλπη των ευρωεκλογών. Διότι αυτή η αναμέτρηση για την εκπροσώπηση της πατρίδας μας στο Ευρωκοινοβούλιο, δεν μοιάζει με καμιά από τις προηγούμενες. Δεν μοιράζονται καρέκλες. Το διακύβευμα είναι εθνικό και αφορά στη σταθερότητα, στην ομαλότητα, στη συνέχιση της προσπάθειας για μια Ελλάδα που θα στέκεται όρθια και περήφανη.
Γινόμαστε καθημερινά μάρτυρες μιας λυσσαλέας προσπάθειας αποπροσανατολισμού που επιχειρεί να σύρει τη χώρα σε περιπέτειες. Οι ακρότητες της λαϊκίστικης δημαγωγίας και της ισοπέδωσης, επιθυμούν μια πατρίδα πεσμένη στα γόνατα.
Δεν θα τους κάνουμε την χάρη! Είμαστε εδώ στην πρώτη γραμμή του εθνικού καθήκοντος για να δώσουμε τον αγώνα τον καλό.
Με όραμα μια Ελλάδα δυνατή και Έλληνες με φωνή και αξιοπρέπεια. Μια Ελλάδα των ευκαιριών και του δικαίου, μια Ελλάδα παράδειγμα ανάκαμψης για την Ευρώπη, με κανόνες, με τάξη, με συνέπεια λόγων και έργων.
Μπορώ να σας κοιτάζω στα μάτια, καθαρός από λάθη και πάθη που σημάδεψαν το λαό μας. Μπορώ να σας κοιτάζω στα μάτια, γιατί από κάθε μετερίζι ευθύνης εργάστηκα με ανιδιοτέλεια, υπηρετώντας αξίες και όχι αξιώματα.
Χωρίς καταγωγή από «τζάκια», χωρίς «προστάτες», χωρίς «σπόνσορες» και «χορηγούς», ζητώ τη δική σας εμπιστοσύνη. Αυτό είναι το μόνο που μετράει για μένα. Γιατί ήμουν, είμαι και θα είμαι πάντα ένας από εσάς.
Ζητώ τη δύναμή σας για να σας δώσω την ψυχή μου.
Σας καλώ, λοιπόν, να δώσουμε αυτήν τη μάχη και να την κερδίσουμε, μαζί.
Ενωμένοι για την Ελλάδα μας!
Λευτέρης Δημητρίου