13 Απριλίου 2014

ΓΚΙΝΟΥ ΜΑΡΙΑ - ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αγίου Δημητρίου με τον συνδυασμό της Ανδρούτσου Μαρία «αλλάζουμε την Πόλη»

Βιογραφικό
Γεννήθηκε το 1980, οι γονείς της είναι ο Βαγγέλης και η Φιλάνθη Γκίνου και τα τελευταία χρόνια μένει μόνιμα στον Άγιο Δημήτριο. Σπούδασε "Διοίκηση Επιχειρήσεων" ενώ παράλληλα με την επαγγελματική της σταδιοδρομία η δίψα της για γνώση και βελτίωση την έκανε να αποκτήσει το 2006 "ΜBA" από το University of Hertfordshire με κατεύθυνση Finance, το 2012 "Master" στην Τραπεζική και Χρηματοοικονομική στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) και το 2011 απέκτησε "Πιστοποίηση Χρηματιστηριακών Συναλλαγών και Αμοιβαίων Κεφαλαίων"

Η συμμετοχή της σε σειρά συνεδριάσεων, ικανοποίησε την ανάγκη της να βρίσκεται
συνεχώς ενήμερη στα δρώμενα της Ελληνικής και διεθνούς οικονομίας: 
02/2014 Hilton Hotel: «Shipping in Greece» 
06/2013 The Economist - Divani Apollon Palace: «Should Greece Proceed with a Unilateral Delimitation of an Exclusive Economic Zone?» 

2013 Διοργάνωση πανεπιστημίου AΣΣΟΕ - Radisson Hotel 2013: «Η Τραπεζική στην Ελλάδα την περίοδο της κρίσης» 
2011, 2012 και 2013 Ledra Marriott Hotel: Ετήσιο Economist Εvent 
Το 2008-2014 ακολούθησε σειρά Επαγγελματικών σεμιναρίων: Διαχείριση προβληματικών συμπεριφορών την περίοδο της κρίσης, Διαχείριση άγχους και Stress, Διαχείριση Χαρτοφυλακίου Χρηματιστηριακών προϊόντων / Αμοιβαίων Κεφαλαίων, Διαχείριση χαρτοφυλακίου δανείων επαγγελματιών και ιδιωτών κ.ά..

Τα τελευταία 6 χρόνια εργάζεται ως Τραπεζικός Υπάλληλος στην "Τράπεζα Πειραιώς" στο Τμήμα Επιχειρηματικών Δανείων και στην πρώην "Τράπεζα Κύπρου" ως Σύμβουλος Επαγγελματικών δανείων και Επενδυτικός σύμβουλος. 
2007-2008- Άλιμος Motors ΑΕ: Οικονομική Διαχείριση και Βοηθός Λογιστή 
2005-2006 - Schindler Hellas SA: Υπεύθυνη οργάνωσης και υλοποίησης Project 
2003-2004 - Vodafone: ως Βοηθός Λογιστή 
2001-2003- «Νομοτέλεια»: Διαχείριση και Kαταχώρηση νόμων, Π.Δ κτλ στη Νομική Βάση Πληροφοριών. 
1996-2010 Απασχόληση σε οικογενειακή Βιοτεχνία και Εμπόριο Δερμάτινων Ειδών 

Επιπλέον Απασχόληση
2003-2007 Είταν Βοηθός Σύνταξης και Επιμέλειας αρθρογραφίας με θέμα διεθνείς αγορές στην εφημερίδα “Κέρδος”, υπό την επίβλεψη του οικονομολόγου Τσαπρούνη Βασίλη. 

Η αγάπη της για τον αθλητισμό την ακολουθεί από μικρή, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι Ερασιτέχνης Δρομέας Αποστάσεων 5, 10 και 15 χλμ. με συμμετοχή εκτός των άλλων και σε αγώνες για φιλανθρωπικούς σκοπούς: σε αγώνα σκυταλοδρομίας στο γήπεδο του Αγίου Δημητρίου, Navarino Challenge (7χλμ & 15χλμ), Ladies Run (10χλμ), Run for Cure (10χλμ), Do the Double Road Race (5χλμ & 10χλμ) κ.ά. 

Είναι ενεργό μέλος του MARATHON CLUB με δράση στο γήπεδο του Αγίου Δημητρίου.

Σου εύχομαι καλή επιτυχία στις εκλογές του Μαΐου 2014.
Είμαι σίγουρος ότι οι πολίτες θα σε εμπιστευτούν .
Το ήθος σου, το γεγονός ότι δεν είσαι πολωτικός, και περνάς γλυκά στον κόσμο που σε βλέπει και σε ακούει είμαι σίγουρος ότι θα μετρήσουν για να σου δώσουν την ψήφο τους οι πολίτες.
Καλή δύναμη και καλό κουράγιο στις λίγες ημέρες που απέμειναν.








Για περισσότερες πληροφορίες στο:


1 σχόλιο:

Αλέξανδρος είπε...

Αγαπητή ξαδέρφη Μαρία.

Με χαροποίησε η είδηση για την υποψηφιότητά σου και την ενασχόλησή σου με τα κοινά και θεώρησα υποχρέωσή μου να σου γράψω δυο λόγια.
Η πολιτική, τώρα όσο ποτέ, έχει ανάγκη από ανθρώπους με ξεκάθαρες απόψεις και νέες ιδέες που δεν φοβούνται να τις εκφράσουν. Κι εσύ ανήκεις σ αυτή την κατηγορία.
Είσαι από τους ανθρώπους με επαγγελματική συνείδηση, με πρακτικό μυαλό, αλλά και ικανότητα διαχείρισης. Στοιχεία απαραίτητα στον πολιτικό που θέλει να δίνει λύσεις και διεξόδους, από την δύσκολη καθημερινότητα που ταλαιπωρεί τους κατοίκους του δήμου σου αλά και όλης της χώρας μας.
Εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία και να καταφέρεις να εκλεγείς στις δημοτικές εκλογές για να μπορέσεις να προσφέρεις τα μέγιστα σ το Δήμο και να βοηθήσεις τους ανθρώπους. Κυρίως, τη νέα γενιά που νιώθει να συνθλίβεται από την ανεργία αλλά και από την έλλειψη προοπτικής και ευκαιριών.
Οι τοπικές κοινωνίες χρειάζονται ενεργούς ανθρώπους, με καθαρό λόγο, θέσεις και απόψεις και μακάρι στην πολιτική να υπερισχύσουν αληθινοί άνθρωποι με μπέσα, όπως εσύ.
Δυστυχώς δεν είμαι δημότης Αγίου Δημητρίου, για να ψήφιζα κι εγώ!
Εύχομαι ολόθερμα οι συμπολίτες σου, να σου δώσουν την ευκαιρία να σε γνωρίσουν καλύτερα και να αποδείξεις τις ικανότητές σου .

Καλή επιτυχία, αν και νομίζω ότι είναι δεδομένη.

Σύντομα θα έχουμε την ευκαιρία να τα πούμε από κοντά ...!!

Αλέξανδρος Γκίνος
Υπεύθυνος για την δικτυακή ενημέρωση και εκπρόσωπος στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του δήμου, Αγίων Αναργύρων - Καματερού Αττικής.