13 Απριλίου 2014

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια - Από 13/4 έως 19/4/2014



ΚΡΙΟΣ
102112193_1
ΕΡΩΤΑΣ: Καθώς πλησιάζει και ο Άρης για να σχηματίσει έναν αρκετά σκληρό πλανητικό σταυρό, ο οποίος ενεργοποιείται και από τον Ερμή στο ζώδιό σου, τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα για εσένα. Κερασάκι στην τούρτα θα είναι η σεληνιακή έκλειψη στον άξονά σου, η οποία δεν αποκλείεται να προκαλέσει εντάσεις και προβλήματα στις σχέσεις σου γι' αυτό να προσέχεις τι λες και κάνεις. Αν πάλι δεχθείς επίθεση από το ταίρι σου, μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις εν βρασμώ ψυχής. Αξιοποίησε αυτές τις μέρες με την ελπίδα να περάσεις ευχάριστα με το ταίρι σου.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: 
Μολονότι θα κουραστείς υπερβολικά, δεν θα δρέψεις τους ανάλογους προς τους κόπους σου καρπούς με αποτέλεσμα να σπάσουν τα νεύρα σου και να κινδυνεύεις από τα ξεσπάσματά σου να βρεθείς σε αντιπαράθεση με συναδέλφους και ανωτέρους. Κράτησε την ψυχραιμία σου για να μη βάλεις καμία συνεργασία σου σε κίνδυνο.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: 
Ας προσέχω την υγεία μου γιατί το υπέρμετρο άγχος μου μπορεί να με αποδυναμώνει.

ΤΑΥΡΟΣ
102112181ΕΡΩΤΑΣ: Σε μια περίοδο που δέχεσαι πολλές πιέσεις καθώς στιγματίζεται από την ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σου που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος του μήνα, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία που πραγματοποιείται αυτή την εβδομάδα, θα δώσει μια αχτίδα φωτός στα αισθηματικά σου. Αξιοποίησέ το για να περάσεις καλά, να απολαύσεις πιο ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σου και για να γεφυρώσεις αποστάσεις, αν υπάρχουν.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Σεληνιακή έκλειψη επηρεάζει τον τομέα της καθημερινής σου εργασίας, γεγονός που πρέπει να προσέχεις καθώς δεν αποκλείονται οι εντάσεις στη δουλειά. Εκμεταλλεύσου τις αργίες του Πάσχα για να απέχεις λίγο και μη διστάζεις να αναλάβεις ευθύνες, έστω κι αν δεν διαφαίνεται άμεσο αποτέλεσμα. Άλλωστε σε βάθος χρόνου ο Κρόνος θα ανταμείψει μόνο τη σκληρή δουλειά.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Η έκλειψη πραγματοποιείται στον τομέα της υγείας μου γι' αυτό ας την προσέχω περισσότερο. Ας κοιμάμαι όσο περισσότερο μπορώ κι ας κινούμαι αρκετά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
102112182
ΕΡΩΤΑΣ: Ο ανάδρομος Άρης που βρίσκεται στον Ζυγό, τον οίκο των ερώτων σου στην ηλιακή σου οικοθεσία, η συμμετοχή του στον πλανητικό σταυρό και η έκλειψη στο ίδιο ζώδιο, είναι οι αστρολογικές συγκυρίες που δεν διευκολύνουν τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Αντίθετα θα τις βάλουν σε δοκιμασίες. Τα πράγματα διορθώνονται στο τέλος του Μάη αλλά και πάλι θα πρέπει να είσαι σε εγρήγορση για να αποφύγεις τους σκοπέλους.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η επιτακτική ανάγκη για αύξηση των εσόδων σου θα σε βάλει στο τρέξιμο καθώς θα αποζητάς περισσότερη δουλειά, ακόμη και αυτή τη γιορτινή εβδομάδα. Οι προσπάθειές σου θα βρουν πολλά εμπόδια αλλά, τελικά, δεν θα πάνε χαμένες γιατί θα αποδώσουν, έστω και μακροπρόθεσμα. Να θυμάσαι ότι τώρα δεν πρέπει να πιέζεις τις καταστάσεις και ότι θα βγεις κερδισμένος/η αν ακολουθείς τη ροή των πραγμάτων.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Αν διαφανεί κάποια επαγγελματική ευκαιρία, μην τη θεωρήσω αμελητέα επειδή η περίοδος στιγματίζεται από δύσκολες όψεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
102112183_1
ΕΡΩΤΑΣ: Η περίοδος αυτή εγκυμονεί δύσκολες καταστάσεις γι' αυτό να προσέχεις. Εκτός από τη σεληνιακή έκλειψη που βλέπει αρκετά επιθετικά το ζώδιό σου, σημαντικό παράγοντα στις εξελίξεις θα αποτελέσει και ο πλανητικός σταυρός που σε επηρεάζει και σου επιτάσσει ουσιαστικές αλλαγές. Προσέχεις για να έχεις αλλά, αν τα γεγονότα σου υποδεικνύουν ότι είναι προτιμότερο να χωρίσεις, μην αφήσεις τις εξαρτήσεις σου να σε κρατούν δέσμιο/α σε καταστάσεις που δεν σε προάγουν.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η αλήθεια είναι ότι αυτή την περίοδο δέχεσαι τα πυρά δύσκολων όψεων. Αν αυτές επηρεάζουν τον προσωπικό σου χάρτη, τότε θα πρέπει να προσέχεις κάθε σου κίνηση. Σε περίπτωση που δεν βάλλεται, τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα για σένα αλλά και πάλι θα έχεις να αντιμετωπίσεις αρκετές δυσκολίες.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας περιορίσω την ευθιξία μου χρονιάρες μέρες γιατί μπορεί να προκληθούν τριγμοί στις σχέσεις μου με την οικογένειά μου.

ΛΕΩΝ
102112184
ΕΡΩΤΑΣ: Ο περίφημος σταυρός στα παρορμητικά δημιουργεί μια περίεργη σχέση με το ζώδιό σου, η οποία δεν είναι αναγκαστικά αρνητική εκτός αν προσβάλλεται κάτι στον προσωπικό σου χάρτη. Δεν αποκλείεται να επέλθει μία καίρια συνειδητοποίηση ή να συμβεί κάτι μοιραίο. Το απρόβλεπτο φαίνεται να είναι μάλλον μια ευχάριστη έκπληξη για τα αισθηματικά σου παρά μια απογοήτευση (ανάλογα με το προσωπικό σου ωροσκόπιο).
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Προετοιμάσου κατάλληλα, κάνε ό, τι μπορείς για να τακτοποιήσεις τις δουλειές σου γιατί η Ηλιακή έκλειψη που θα γίνει στο τέλος του μήνα στον Ταύρο, τομέα της καριέρας σου, σε συνδυασμό με τον Κρόνο από τον Σκορπιό, δηλώνει ότι θα δώσεις έναν άνισο αγώνα με τα προβλήματα, τις υποχρεώσεις, τις ανατρεπτικές καταστάσεις. Φαίνεται ότι θα κουραστείς αρκετά αλλά αξίζει τον κόπο να δώσεις τώρα τον καλύτερό σου εαυτό για να χτίσεις ένα πιο ισχυρό οικοδόμημα για το μέλλον.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με το τρίγωνο της Αφροδίτης -από το όγδοο ηλιακό μου σπίτι- και του Δία, αυτή η εβδομάδα προσφέρεται για να τακτοποιήσω οικονομικές υποθέσεις με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, κληρονομικά, διατροφές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
102112185
ΕΡΩΤΑΣ: Σε μια περίοδο που στιγματίζεται από πολλές δυσκολίες, το πιο πιθανό είναι ότι βρίσκεσαι στο απυρόβλητο των σκληρών επιδράσεων, τουλάχιστον σε ό, τι αφορά στον αισθηματικό σου τομέα (εκτός αν ο προσωπικός σου χάρτης προσβάλλεται). Η Αφροδίτη από τους Ιχθύες, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τις σχέσεις σου, σχηματίζει μία πολύ θετική όψη τριγώνου με τον Δία και θα κάνει το θαύμα της, καθώς όχι μόνο θα συντελέσει στο να διατηρήσεις τη σχέση σου και να περάσεις καλά με το ταίρι σου αλλά και στο να φλερτάρεις ή ακόμη και να κάνεις μια καινούργια σχέση.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η αυτή την περίοδο. Ο οικονομικός σου τομέας βάλλεται από τον σκληρό πλανητικό σταυρό και τη σεληνιακή έκλειψη. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου άμεσα, ιδιαίτερα με δημόσιο, ασφάλειες, τράπεζες, ώστε να μην υπάρξει κάποιος κίνδυνος μέσα στο επόμενο διάστημα. Τώρα δεν αποκλείεται να παρουσιαστεί κάποια ευκαιρία για μία καινούργια συνεργασία.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας ξεκουραστώ αυτές τις μέρες των αργιών γιατί, αργότερα, με περιμένει πολύ σκληρή δουλειά και θα πρέπει να έχω φορτίσει τις μπαταρίες μου για να αντεπεξέλθω.
ΖΥΓΟΣ
102112186
ΕΡΩΤΑΣ: Η έκλειψη της Σελήνης πραγματοποιείται το πρωί της Μ. Τρίτης στον ζωδιακό σου άξονα. Ο ανάδρομος Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σου και ο σταυρός των πλανητών, μέρα με τη μέρα, γίνεται όλο και πιο ακριβής. Όλοι αυτοί οι αστρολογικοί παράγοντες θα προκαλέσουν προβλήματα που θα βάλουν σε δοκιμασία τις σχέσεις σου εκτός αν ο προσωπικός σου χάρτης έχει τις αντιρρήσεις του. Οι ανασφάλειές σου βγαίνουν στην επιφάνεια και γίνονται απειλητικές για την ισορροπία της σχέσης σου...
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: 
Οι συνεργασίες σου βάλλονται τόσο από την έκλειψη όσο και από τις όψεις που δέχεται το ζώδιό σου. Κράτησε μία όσο το δυνατόν πιο συντηρητική στάση στις δουλειές σου γιατί οι συνθήκες δεν ευνοούν για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και να κάνεις τις απαραίτητες επαφές για να κλείσεις συμφωνίες. Επί πλέον να προσέχεις την οικονομική σου διαχείριση γιατί η επικείμενη ηλιακή έκλειψη θα επηρεάσει τον οικονομικό σου τομέα.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: 
Είναι προτιμότερο να μην υπογράψω συμβόλαια αυτή την περίοδο.

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ
102112187
ΕΡΩΤΑΣ: Μέσα σε μία πολύ δύσκολη περίοδο, η Αφροδίτη από τους Ιχθύες, το ζώδιο που σχετίζεται με τους έρωτές σου, σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία και ρίχνει αχτίδες φωτός στα αισθηματικά σου. Αν ο προσωπικός σου χάρτης δεν προσβάλλεται, αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις, θα περάσεις καλά, θα απολαύσεις το γιορτινό κλίμα με το ταίρι σου, θα φλερτάρεις και δεν αποκλείεται να γνωρίσεις το άτομο που θα σε συγκινήσει.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ευτυχώς που αυτή η εβδομάδα υπόσχεται ανάπαυλα, μιας και θα νιώθεις περίεργα και θα έχεις τάσεις φυγής από τη ρουτίνα σου επειδή κουράζεσαι πολύ χωρίς να κερδίζεις τα ανάλογα οφέλη. Ωστόσο, να θυμάσαι ότι από το τέλος του Μάη θα διαφανούν οι πρώτες ενδείξεις ότι τίποτα δεν πάει χαμένο και ότι θα δρέψεις καρπούς, έστω και με αρκετή καθυστέρηση.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με την Σεληνιακή έκλειψη στο δωδέκατο ηλιακό μου σπίτι καλά θα κάνω να φυλάω τα νώτα μου από τους άσπονδους εχθρούς που καραδοκούν για να με βλάψουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
102112189
ΕΡΩΤΑΣ: Αναμένονται αντιφατικές εξελίξεις στον ερωτικό σου τομέα. Από τη μια ο Ουρανός στο πέμπτο ηλιακό σου σπίτι, ενεργοποιημένος από τη σύνοδό του με τον Ερμή, δεν αποκλείει την έκπληξη, το κεραυνοβόλημα, την περιπέτεια. Από την άλλη η Σεληνιακή έκλειψη πραγματοποιείται στον άξονα των ερώτων σου. Το βέβαιο είναι ότι δεν θα βαρεθείς γιατί η συνταγή σου θα έχει λίγο απ' όλα. Και επιστροφές ασώτων και εντάσεις και καβγάδες και χωρισμούς και πιθανές νέες περιπέτειες μεγάλης έντασης αλλά μικρής διάρκειας.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: 
Αυτή η εβδομάδα παρουσιάζει κάποιο ενδιαφέρον καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν ευχάριστες συζητήσεις. Ωστόσο, το πιο πιθανό είναι ότι θα αναγκάζεσαι να αναλώνεσαι σε πολλές δραστηριότητες, όχι πάντα ευχάριστες αφού οι προσπάθειές σου να κάνεις δημιουργικά πράγματα θα αναστέλλονται από τις υποχρεώσεις που θα προκύπτουν και που θα σε αναγκάζουν να αλλάζεις το πρόγραμμά σου.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ:
 Με την έκλειψη στο ενδέκατο ηλιακό μου σπίτι, θα πρέπει να είμαι δεκτικός/ή στην πιθανότητα να αναθεωρήσω στόχους ή φίλους ή συλλογικές δραστηριότητες.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ102112190
ΕΡΩΤΑΣ: Αυτή η εβδομάδα, όπως και ολόκληρος ο Απρίλιος, είναι πιεστική καθώς οι αντιξοότητες δεν θα σου αφήσουν ούτε χρόνο ούτε ψυχικά αποθέματα για την προσωπική σου ζωή. Οι πιέσεις που δέχεσαι είναι πολλές ενώ οι εντάσεις δεν θα σε αφήσουν να κρατήσεις μία ήρεμη στάση, ιδιαίτερα προς τους ανθρώπους που αγαπάς και από τους οποίους περιμένεις να σε καταλάβουν και να σε κανακέψουν. Συνιστώ να αξιοποιήσεις τις μέρες του Πάσχα για να προσεγγίσεις τα άτομα που αγαπάς και να γεφυρώσεις τις αποστάσεις με το ταίρι σου.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Πρέπει να επιστρατεύσεις όλα τα αποθέματα ψυχραιμίας αυτή την περίοδο. Οι επιδράσεις του σταυρού στα παρορμητικά ζώδια, στα οποία ανήκεις, σε συνδυασμό με τη σεληνιακή έκλειψη που πλήττει το ζώδιό σου και θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, είναι οι λόγοι που μπορεί να προκαλέσουν δυσάρεστες καταστάσεις. Είναι προτιμότερο να κρατήσεις μία συντηρητική στάση στη δουλειά και να αφήσεις κάθε τι σημαντικό για το τέλος του Μάη.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας προσέχω γιατί μπορεί να με απασχολήσει και πάλι ένα οικογενειακό πρόβλημα που θεωρούσα ότι το είχα λύσει.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ
102112191
ΕΡΩΤΑΣ: Αυτή η εβδομάδα θα είναι, αν μη τι άλλο, ιδιαίτερη για τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Η Σεληνιακή έκλειψη πραγματοποιείται σε ένα περιβάλλον που «βλέπει» με «καλό μάτι» το ζώδιό σου και δεν αποκλείει τις μοιραίες συναντήσεις, κάποιες εκ των οποίων μπορεί να οδηγήσουν στο φλερτ και στον έρωτα.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ:
 Η περίοδος αυτή μέχρι τα μέσα του Μάη σου επιφυλάσσει πολλή κούραση, ανάληψη δυσβάσταχτων ευθυνών εξαντλητικούς ρυθμούς και –πιθανώς- κάποια οικονομική αναστάτωση ή την αίσθηση ότι δουλεύεις για το τίποτε. Προσπάθησε να είσαι ψύχραιμος/η και να μη βιάζεσαι να δρέψεις τους καρπούς των προσπαθειών σου. Σε κάθε περίπτωση, ο Κρόνος δεν θα αφήσει να πάνε χαμένοι οι κόποι σου. Θα αμειφθούν, έστω και αρκετά αργότερα.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: 
Οι μέρες αυτές με την Αφροδίτη στο δεύτερο ηλιακό μου σπίτι να σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία, είναι καλές για να διεκδικήσω τα εισοδήματά μου που πιθανώς μου καθυστερούν ή να διεκπεραιώσω οικονομικές υποθέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ
102112192
ΕΡΩΤΑΣ: Μέσα σε μία περίοδο που είναι πιεστική για όλους και όλα, εσύ έχεις την Αφροδίτη στο ζώδιό σου να προστατεύει τα αισθηματικά σου ως φύλακας – άγγελος. Αν το προσωπικό σου ωροσκόπιο δεν προσβάλλεται, οι εξελίξεις θα είναι ευχάριστες αυτή την εβδομάδα, που η Αφροδίτη σχηματίζει όψη τριγώνου με τον Δία από το πέμπτο ηλιακό σου σπίτι.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: 
Η Σεληνιακή έκλειψη καθώς επίσης και ο σταυρός των πλανητών επηρεάζει τον οικονομικό σου τομέα. Οι υποχρεώσεις και τα χρέη που είναι πιθανό να προκύψουν ή εξαιτίας αυτών που ήδη έχεις θα αναγκαστείς να αγωνιστείς με νύχια και με δόντια για να αυξήσεις τα έσοδά σου και να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου. Το ευχάριστο είναι ότι αυτές οι προσπάθειες μπορεί να ανοίξουν ένα καινούργιο παράθυρο στην καριέρα σου.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: 
Ας απολαύσω τώρα τις γιορτινές μέρες με όσους αγαπώ, ας περάσω καλά, ας αξιοποιήσω τις θετικές επιρροές της Αφροδίτης στο ζώδιό μου.


Πηγή: http://www.astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: